Mogelijkheden - WEBSITE | BINNEN2WEKEN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Je kunt je website zelf aanpassen en wijzigen.
Binnen ons concept kun je zelf bijv. teksten en afbeeldingen wijzigen. Handig om je website te kunnen aanpassen: zo kun je je recent uitgevoerde opdrachten aan je bezoekers tonen. Omdat deze wijzigingen zonder onze inmenging kan gebeuren kost dit geen verwerkingstijd en brengt het geen extra kosten met zich mee. Het is erg eenvoudig te realiseren - zonder enige kennis kun je dit op ieder gewenst moment zelf doen. Je kunt zelf aangeven welke gedeeltes aanpasbaar moeten zijn.

Wat kan er allemaal op je site komen?

 • Tekst: deze schrijf je zelf. Als je wilt kunnen we voor een kleine meerprijs je tekst ook redigeren.

 • Foto's: zowel uit je voorraad als de door onze fotograaf gemaakte foto's. Er kan ook een fotoalbum met een professionele weergave

 • Filmpjes van bijv. Youtube of Vimeo.

 • Bewegende banners.


Je wilt natuurlijk gevonden worden door
Google.
Daarom gebruiken we alle technieken om dat zo goed mogelijk te realiseren. Dit wordt met Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd. We testen je site voor plaatsing. Zo zorgen we dat je hoger eindigt in de 'ranking'. Je site laten 'liken' op social media is ook een goede manier. Daarom kunnen we de link naar social media heel eenvoudig voor je plaatsen.

lijn vertticaal

Moderne technieken:
De websites die we maken onderste
unen TOUCH-techniek en zijn dus perfect voor gebruik op tablets, telefoons enz. Als je kiest voor een fotoalbum (inbegrepen in de prijs) zal dit ook draaien als je het apparaat waarop de foto's bekeken worden wordt gekanteld.
Zodra je de opdracht aan ons geeft, zorgen we dat je mee kunt kijken: via internet kun je (met een inlogcode) zien hoe je site vordering maakt. Dat bied de mogelijkheid om snel tot het gewenste resultaat te komen.

Je website wordt natuurlijk gekoppeld aan je social media-sites. Deze interactie zorgt ervoor dat bezoekers ook zullen reageren via bijv. Twitter of Facebook. En dat vergroot de focus op je site, je diensten en producten.


Voorbeeld van een Vimeofilm die in de website wordt aangebracht

afbeelding

Ons 'BINNEN2WEKEN' concept is een goede manier om snel op internet te komen. Maar misschien wil je je site uitbreiden met meer onderscheidende mogelijkheden of een nog meer persoonlijk ontwerp. In dat geval hebben we nog wel één en ander voor je...

Het is geen goed idee om allerlei technieken tegelijk op een pagina te gebruiken: Dat maakt een pagina druk en onoverzichtelijk. Het feit dat we dat hier wel doen is vooral om je veel mogelijkheden te laten zien die we kunnen bieden.

Als je je website nog meer wilt onderscheiden van de andere websites kunnen we je nog enkele extra technieken bieden. Een goed voorbeeld is bladeren door teksten. Je ziet hier een voorbeeld: als je op het knopje aan de rechterzijde van deze tekst drukt...

Dit is een variant van de hierboven weergegeven techniek. In dit geval zijn er tabs boven de verschillende velden aangebracht. De naam op de tabs kunnen uiteraard gevarieerd worden. De tabs kunnen in een kleur worden gemaakt voor een hogere attentiewaarde.

afbeelding

Met zogenaamde overlay techniek kunnen we afbeeldingen laten wisselen als je er met de muis overheen beweegt. Probeer het maar op bovenstaande afbeelding...
Als je bijv. een tablet of telefoon gebruikt (zonder muis) werkt de afbeelding door aanraken of swipen.

lijn verticaal
kaartje 3d

Hierboven: een kaart met je adresgegevens maakt het voor bezoekers eenvoudiger je kantoor te vinden. De bezoeker kan zijn vertrekpunt ingeven en direct een routebeschrijving opslaan of printen.

Er zijn ook mogelijkheden om bepaalde pagina's van een wachtwoord te voorzien. Hiermee kun je specifieke gebruikers of gebruikersgroepen toegang geven tot informatie die voor anderen onzichtbaar blijft. Gebruikers kunnen zowel handmatig worden aangemaakt als automatisch (bijv. voor nieuwsbrieven).

afbeelding
afbeelding

Bewegende banners.
Veel sites gebruiken een bewegende banne
r als eyecatcher. Natuurlijk kan dat bij jouw site ook. Wij maken ze mooi en persoonlijk. We kunnen je eigen foto's gebruiken maar ook onze fotograaf een specifieke opdracht geven. Ook beschikken we over een enorme hoeveelheid stockfoto's.

afbeelding

Door gebruik te maken van widgets kunnen we gemakkelijk pagina's aan social media koppelen. Zeer veel sociale netwerken kunnen worden toegevoegd. Daardoor kunnen pagina's eenvoudig 'geliked' worden.
Ook videofragmenten kunnen geïmplementeerd worden. Wij bieden mgelijkheden om video's te streamen vanaf professionele sites als vimeo met de mogelijkheid om te voorkomen dat deze video's worden opgeslagen of doorgelinkt. Om meer personificatie aan te brengen op video's kunnen we ze voorzien van een userframe (zie afbeelding 3 hiernaast). Je afbeelding, merk, bedrijfsnaam of logo staat dan op een fraaie manier in beeld.

Ongewenste reclame tijdens videogebruik (in de afspeelbalk of aan het einde van de video) komt niet voor als wij de videofragmenten hosten. Video's kunnen in iedere gangbare resolutie worden aangeboden en naar wens wel of niet fullscreen worden weergegeven.

Omdat deze technieken zoveel mogelijkheden bieden, mag je erbij zijn als we de site voor je finetunen. Dat kan zowel fysiek (in ons kantoor) als via internet. We komen dan heel snel tot het gewenste resultaat.

afbeelding

Misschien heb je niet alleen een website nodig maar ook drukwerk. We helpen je graag.
Als je alles aan ons uitbesteed heeft dat directe voordelen:

 • alles wordt in dezelfde stijl gemaakt en je hoeft dus niets twee keer te betalen.

 • het proces wordt verkort omdat je maar met één bedrijf hoeft te overleggen.

 • we hebben alle disciplines in huis: webdesign / grafisch ontwerp / fotografie.

 • omdat we het drukwerk ook voor je kunnen regelen is je opdracht supersnel gerealiseerd.

We bieden het ontwerp en drukken van:

 • posters

 • kaarten

 • rollup banners

 • span banners

 • briefpapier

 • visitekaartjes

 • flyers

 • magazines

 • folders

 • etc.

afbeelding
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu